В корзине 0 товаров
0.00 EUR
Iepirkuma grozs
Смотреть корзину

LENNE Active+ ziemas kombinezons 24327/ 610

LENNE Active+ ziemas kombinezons 24327/ 610
Цена139.90EUR
Произв.: Lenne (Igaunija)
Размер:
Цвет:
Количество:
Добавить в корзину
Lenne daudzkrāsu ziemas kombinezons ir āra apģērbs ar atlētisku dizainu, kas ir lieliski piemērots ikdienas valkāšanai. Laikapstākļiem izturīgs ActivePlus audums nodrošina aizsardzību pret elementiem, un vidējais vate sniedz brīvību kustēties. Kombinezons ir ērts valkāšanai, jo ziemas kombinezons nekustas pat tad, kad bērns sniegā kūleņo. Kombinezonam ir divas rāvējslēdzēja kabatas, kuras var izmantot, piemēram, salvešu uzglabāšanai. Atstarojošās detaļas padara jūsu bērnu redzamu pat vistumšākajā ziemā. Apakšdaļas aplīmētās šuves nodrošina papildu aizsardzību no mitruma. Ziemas kombinezonam ir regulējamas, noņemamas elastīgas potītes cilpas, kas droši notur bikšu kājas uz apaviem. Droša ar spiedpogām aizdarāmā kapuce atdalās no izstrādājuma, ja tā iestrēgst.
Mūsu augsto tehnoloģiju Active+ audumam ir ūdensnecaurlaidīga membrāna, kas neļauj ūdenim iekļūt izstrādājumā. Tajā pašā laikā tai ir spēja iztvaikot sviedrus. ◆Ūdensizturība: ūdens stabs 10 000 mm ◆Elpošanas spēja: ūdens tvaiku caurlaidība 10 000 g/m²/24h ◆Vēja pretestība: gaisa caurlaidība 0 l/m²s ◆Ūdens un augsnes atgrūšana: DWR pārklājums (Durable Water Repellent)
ĻOTI SILTA ⁂ izolācija ir labākā izvēle aukstam laikam. Lieliski piemērota temperatūrai -15..-5°C.
Kombinezona apakšējās vīles ir aplīmētas papildus aizsardzībai no mitruma.
Manšete ar mīkstu kažokādas oderi. Šī unikālā āra apģērba detaļa aizsargā jūsu bērnu maigo ādu no berzes pret stipru un izturīgu audumu. Izvēloties āra apģērbu, dodiet priekšroku šim neaizvietojamajam risinājumam.
Cilpa atstarotāja piestiprināšanai.
Спросить о товаре
Ваше имя:
Ваша э-почта:
Вопрос:
Послать вопрос
29 254 335
информационный телефон
Рабочие дни 09:00-18:00,
Суб. 09:00-15:00, Воск. выходной
Новинка
Скидка
Interneta veikala izstrāde PRO IT Solutions